MENJADI AHLI SHAKLEE

Ingin menjadi ahli Shaklee tapi x tahu caranya dan x tahu apa kelebihan menjadi ahli Shaklee. Jom saya tolong terangkan untuk anda .

Kelebihan Ahli Shaklee 

1. Yuran Pendaftaran 
Yuran bagi pendaftaran ahli Shaklee hanyalah RM 65.00 + RM 10 sahaja. Tak perlu renew yuran lagi dah. Bila dah mendaftar anda akan diberi secara pos bisnes kit iaitu beg Shaklee yang mengandungi  senarai harga dan product Shaklee , majalah Shaklee, buku resit Shaklee dan panduan bisness Shaklee 

2. Harga Ahli 
Semestinya bila dah mendaftar,  anda boleh membeli product Shaklee dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga pasaran. Dari situ anda dah boleh berjimat.

3. Kumpul Point 
Seperti di Supermarket besar setiap pembelian produk akan memberikan anda point. Dengan point terkumpul ini anda boleh menebus barangan. Tetapi di Shaklee, istimewanya point anda (UV point) akan dibayar dengan wang ringgit terus ke bank anda setiap bulan. Seronok bukan. 

4. Tak perlu maintain point 
Tiada syarat-syarat di Shaklee ini yang mewajibkan anda maintain point atau wajib menambah point bagi setiap bulan. Jika anda tidak mempunyai minimum point maka keahlian anda akan dibatalkan..Ohh tidak. Di Shaklee sungguh mudah, semua itu tidak berlaku. Anda bebas untuk membeli atau tidak membeli pada setiap bulan tanpa menjejaskan keahlian anda. Mudahnyer...

5. Jana Pendapatan Sampingan
Jika anda seorang peniaga, aktif berniaga, ingin menjana pendapatan lebih, anda boleh serius dalam bisness Shaklee ini. Anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka. Shaklee juga akan menawarkan Car Bonus kepada ahli Shaklee yang aktif berniaga. 

Bagi anda yang ingin menjadi ahli Shaklee dan menikmati tawaran hebat Shaklee serta menjana pendapatan sampingan tanpa perlu keluar rumah. Sila hubungi saya untuk pendaftaran. Saya akan menolong anda dengan masukkan anda ke group bisness Shaklee kami dimana group ini akan membantu anda cara memasarkan produk, memberi anda ilmu bisness, membantu setiap persoalan anda. Selain itu juga ilmu kerohanian juga akan diberikan kepada anda .

Untuk pendaftaran ahli Shaklee, hubungi saya di talian 017-3586889
No comments:

Post a Comment