Thursday, 30 October 2014

Tambah Pendapatan Setiap Tengah Bulan

Jika anda menginginkan pendapatan anda bertambah dan diperolehi pada setiap pertengahan bulan, anda boleh mendapatkan pendapatan sampingan bersama Shaklee. Bukan sahaja pendapatan terdapat faedah-faedah lain yang akan anda perolehi dengan kami di Shaklee.

Bagaimana Ia Berfungsi 

Di Shaklee, kami memberi anda peluang untuk mewujudkan gaya hidup yang benar-benar bermanfaat dari segi kewangan dan kesihatan. Perhatikan bagaimana ia memberikan perjalanan dan inspirasi yang memberikan hasil bermanfaat kepada ramai orang yang seterusnya bergelar jutawan:


[SHAKLEE MALAYSIA] Success Biz Leader ForumMontage Jutawan Shaklee Appreciation Hi Tea 2013 Official FHD


The Shaklee Opportunity


Bayangkan dan lihatlah...

Jika anda boleh mengambil masa untuk bermimpi, dan membayangkan kehidupan yang ideal untuk diri anda, apakah perkara yang paling penting kepada anda jika anda adalah seorang Jutawan ?

MEMBANTU ORANG LAIN 
mencapai impian mereka dan menjalani kehidupan yang lebih baik

FLEKSIBILITI 
untuk bekerja di mana-mana anda suka dalam hidup anda yang sangat sibuk

HIDUP DIRANCANG OLEH ANDA SENDIRI
memberi tumpuan kepada minat anda dan membuat masa depan yang anda mahu

HADIAH 
mendapat pelbagai manfaat termasuk diskaun produk, faedah kewangan, perjalanan, bonus, dan kereta

MASYARAKAT
rakan-rakan yang ramai dan mempunyai kenalan yang ramai yang bekerja dan membantu bersama-sama

Di Shaklee, kami mengikuti semua impian di atas yang anda ingin kecapi. Sebuah kehidupan yang anda bayangkan selama ini dan impikan selama ini boleh menjadi kenyataan dengan Shaklee.

Anda masih ragu-ragu. Perhatikan bagaimana seorang surirumah juga mampu menjana pendapatan tanpa keluar bekerja dan memperoleh pendapatan setiap pertengahan bulan dengan 5 angka . Di Shaklee tidak kira siapa status anda kami akan membantu anda untuk bersedia menjana pendapatan sampingan anda.

 

Cabaran Surirumah 5-Angka Bersama Shaklee - yoursupermomHDTips Menjalankan Bisnes Daripada Rumah - yoursupermomHDIngin bersama kami untuk menjana pendapatan sampingan anda, bolehlah hubungi saya seperti talian dibawah . 

Bayaran sebanyak RM 75.00 seumur hidup ataupun dengan pembelian produk Shaklee.Jangan keberatan untuk sms/wassup saya jika anda ingin sebarang maklumat lanjut. Saya sedia membantu. 

SMS / WASSUP : 0173586889No comments:

Post a Comment